Lowlands binnen 15 minuten uitverkocht: Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Geschreven door op 4 februari 2023 om 12:24
festivalzomer, Lowlands 2020, Lowlands 2021 - Laurensvanheerde [Wikimedia Commons, CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0)]

De aankomende editie van Lowlands wist zaterdagochtend razendsnel uit te verkopen. Heb jij achter het net gevist? Hier zijn een aantal tips waardoor je er misschien toch bij kunt zijn!

Lowlands 2023 uitverkocht

Tickets voor Lowlands 2023 gingen op zaterdag 4 februari om 11:00 uur in de verkoop. Ondanks de prijsverhoging naar 300 euro wist het festival in slechts vijftien minuten al zijn kaarten te verkopen. De aankomende editie van Lowlands vindt tussen 18 en 20 augustus 2023 plaats op het evenemententerrein bij Walibi Holland. Onder anderen Billie Eilish, Florence + The Machine en Nothing But Thieves staan tijdens het festival op de podia.

Hoe kom ik nu nog aan kaarten?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren voor Lowlands? Dan hebben wij een aantal tips voor je waardoor je er aankomende zomer wellicht alsnog bij kunt zijn!

  1. Houd het resaleplatform van Ticketmaster in de gaten. Hier bieden mensen die onverhoopt toch niet kunnen hun tickets aan..
  2. Volg Artiesten Nieuws op social media en ontvang alle informatie wanneer er bijvoorbeeld extra tickets vrij komen.
  3. Bestel tickets via een alternatief verkooppunt zoals TopTicketshop. Je betaalt hier vaak wat meer, maar je bent in ieder geval verzekerd van een kaartje voor het festival!
  4. Gebruik je sociale netwerk. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets voor het festival door oproepen te posten op sociale media.
  5. Ga op zoek naar prijsvragen van bijvoorbeeld de radio waarbij je tickets kunt winnen.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws