Rammstein-gitarist: “Ik heb het gevoel dat dit ons laatste album wordt”

Geschreven door op 18 september 2017 om 17:12
Rammstein - Foto: Carlos Delgado (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Rammstein-gitarist Richard Kruspe heeft een update gegeven over de voortgang van het nieuwe album van de Duitse band! Volgens de gitarist zou de nieuwe plaat zomaar de laatste kunnen zijn.

Richard Kruspe praat over nieuw Rammstein album

Rammstein-gitarist Richard Kruspe heeft nieuwe details over het opkomende album van de Duitsers gegeven. De gitarist liet in een eerder interview al weten dat de band al bijna 35 nummers af had. In een nieuw interview met het Spaanse Resurrection Fest laat de gitarist weten dat de band nog geen datum voor de nieuwe plaat in gedachten heeft.

Duidelijke afspraken

Kruspe laat daarnaast weten dat hij enigszins terughoudend was om terug de studio in te gaan: “Ik was erg sceptisch om terug de studio in te gaan met Rammstein. De vorige keer gingen we bijna uit elkaar door de stress. Daarom was ik nu vrij nerveus.”

Kruspe zegt dat de band deze keer afspraken maakte, om nieuwe spanningen te voorkomen: “We maakten een deal. We zouden slechts vijf nummers opnemen, om onszelf geen druk op te leggen. We zijn twee jaar geleden begonnen en ik kan zeggen dat het erg natuurlijk voelde en erg leuk was. Sindsdien hebben we 28 ideeën gekregen en zijn we weer terug naar de basis van de ‘wereld van Rammstein’. We zijn weer enthousiast.”

Laatste album?

Toch zou het aankomende album zomaar de laatste plaat van de Duitse band kunnen zijn, zo stelt de gitarist: “Ik heb het gevoel dat dit ons laatste album wordt. Dat is mijn gevoel, maar ik kan het mis hebben. Dit is misschien wel onze laatste kans en ik wil 200% geven. Ik ben erg tevreden met waar we nu mee bezig zijn.”

De bands laatste studioalbum, ‘Liebe Ist Für Alle Da’, stamt uit 2009.

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rammstein Nieuws