Nieuw album Rammstein komt eraan: “35 nummers bijna af”

Geschreven door op 27 maart 2017 om 16:24
Rammstein - Foto: Carlos Delgado (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De nieuwe plaat van Rammstein zit eraan te komen! Gitarist Richard Kruspe onthulde tijdens een interview met het Duitse ARD dat de band 35 nieuwe nummers bijna klaar heeft.

Nieuw album Rammstein

Het zevende album van Rammstein komt steeds dichterbij! De band is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de plaat en heeft inmiddels al 35 nieuwe nummers bijna klaar. Dit vertelde gitarist Richard Kruspe in een recent interview met het Duitse ARD: “We hebben 35 nummers bijna af, dus het is het wachten waard.”

Goede plaat

Mede-bandlid en gitarist Paul Landers voegt eraan toe dat de fans een kwalitatief hoogstaand album kunnen verwachten: “De waarschijnlijkheid dat er een goede plaat verschijnt is zeer hoog. We hebben al zes goede nummers.”

Wanneer de plaat zal verschijnen weten de bandleden nog niet: “Dat is altijd de grote vraag.”

Graspop 2017

Het is inmiddels alweer acht jaar geleden dat de industrial metalband haar laatste album, ‘Liebe ist für alle da’, uitbracht. Desondanks heeft de Duitse band in die tijd absoluut niet stilgezeten! Zo stonden de ‘shockrockers’ vorige zomer nog op het podium van Pinkpop. Aankomende zomer is Rammstein te zien op Graspop Metal Meeting 2017, in België.

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.