Hardwell presenteert deze maand zijn eigen fotoboek

Geschreven door op 15 november 2016 om 14:21
Hardwell op Mysteryland - Fotocredits Nicolasemgeest - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Hardwell heeft een fotoboek met niet eerder vertoonde foto’s uit zijn leven als dj in de afgelopen twee jaar samengesteld. Het boek ligt vanaf maandag 28 november in de winkels.

Hardwell 2 Years As One

In het boek wordt Robbert van de Corput, zoals de dj eigenlijk heet, twee jaar lang gevolgd door fotograaf Joep van Aert. De dj wordt gevolgd vanaf het moment dat hij in 2013 door DJ Mag gekroond wordt tot de beste van de wereld. Optredens over de hele wereld, zijn tweede benoeming tot de nummer één van de wereld en vele privémomenten passeren de revue. Het boek verschijnt op 28 november, maar is nu alvast vooruit te bestellen.

Breda

Dj Hardwell is de artiestennaam van Robbert van de Corput, die in 1988 is geboren in Breda. In 2011 maakte hij samen met Tiësto het nummer Zero 76, wat een verwijzing naar zijn geboorteplaats is. In 2013 en 2014 kwam hij op nummer 1 van de DJ Mag Top 100 en mocht hij zich de beste dj van de wereld noemen. Sinds 2014 is Van de Corput ambassadeur van dance4life. Dit jaar haalde hij de hitlijsten met Perfect World, geproduceerd voor The Voice-winnares Maan.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Hardwell Nieuws · Nieuws