Rapper Drake lanceert nieuw nummer ‘Nice For What’

Geschreven door op 9 april 2018 om 14:18
Drake - Foto: The Come Up Show (wikimedia, license: Attribution 2.0 Generic)

Drake verrast zijn fans met fantastisch nieuws! Afgelopen weekend zette de Canadese rapper zijn nieuwe nummer genaamd ‘Nice For What’ online.

Drake in Toronto

Drake kondigde de nieuwe track donderdag al aan tijdens een concert in Toronto van R&B-duo Majid Jordan. “De reden dat ik hier vanavond ben is omdat ik terug ben in de stad om mijn nieuwe album af te maken,” vertelde de rapper aan het publiek in zijn thuisstad. “Ik heb een nieuwe single liggen die ik morgenavond uitbreng! Voor als je wat vrije tijd hebt..”

Nice For What

In de single zitten samples van het nummer uit 1998 ‘Ex-Factor’ van Lauryn Hill. ‘Nice For What’ is geproduceerd door een Canadees, Murda Beatz, wie al eerder heeft meegeholpen aan nummers van Drake (‘More Life’ en ‘VIEWS’).

Clip

Drake heeft niet alleen het nummer uitgebracht: ook de bijbehorende clip verscheen direct op het internet. De videoclip is een ode aan de ‘vrouwelijke empowerment’. Actrices als Rashida Jones, Tiffany Haddish, Olivia Wilde en Misty Copeland zijn te zien in de video. Inmiddels is de clip op YouTube al meer dan 8 miljoen keer bekeken.

Druk jaar

Drake zit in 2018 niet bepaald stil. Vóór Nice For What bracht hij dit jaar al ‘Scary Hours’ uit: een tweeluik die de nummers ‘God’s Plan’ en ‘Diplomatic Immunity’ bevatte. Wanneer het nieuwe album van de songwriter precies uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: The Independent.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Drake Nieuws · Nieuws