System of A Down kondigt mogelijk nieuw materiaal aan

Geschreven door op 9 april 2018 om 13:42
System of a Down - Foto: Stuart Sevastos - Wikimedia Commons

Spanning omtrent de meest recente Tweets van System of A Down! De Amerikaanse metalband telt op Twitter af, maar waarvoor precies is nog onduidelijk. Volgens critici gaat het om een nieuw album of een nieuwe tournee. Beide opties kunnen ook gerealiseerd worden. 

System Of A Down telt af

Fantastisch nieuws voor de fans van de metalband System of A Down! De band van frontman Serj Tankian telt al sinds enkele dagen op Twitter af en werkt zodoende naar een spannende climax toe. Waar het precies om gaat, is echter nog niet duidelijk. Hierover wordt nog druk gespeculeerd door de fans.

Enkele dagen bezig

Op 6 april plaatste de metalband een tweet met het woord ‘Three’ (drie). Voor fans was het echter nog onduidelijk wat er precies gaande was. Toen een dag later het woord ‘Two’ (Twee) werd geplaatst, was het duidelijk dat de band iets van plan is. Ook werden de bijbehorende foto’s steeds uitgebreider, zoals is te zien in het overzicht:

Laatste Tweet

Vandaag werd de laatste Tweet geplaatst. Morgen weten alle fans en liefhebbers dus wat er precies gebeuren gaat. Mogelijk wordt er een nieuw album gelanceerd of komt er een nieuwe tour aan. Deze twee opties kunnen uiteraard ook gecombineerd worden. Tot morgen blijven we echter nog in spanning.


Geruchten

De geruchten voor een nieuw album zijn al langer aanwezig. In december vorig jaar plaatste muziekblad NME een artikel met daarin een interview met Serj Tankian. De zanger van SOAD stelde toen bezig te zijn met nieuw materiaal, maar dat dit niet goed uit de verf kwam. “We hebben onderling veel gesproken en liederen gespeeld, maar we zijn er nog niet uit hoe we dingen moeten uitvoeren en over hoe we vooruit moeten,” aldus de Armeens-Amerikaanse singer-songwriter. “Dat is waar het allemaal is gebleven.” 

YouTube player

Bron: NME en Twitter.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.