Xzibit voor viertal shows naar o.a. Luxor Live en Metropool

Geschreven door op 25 juni 2019 om 17:21
Xzibit - Foto: Alex Const - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Vanaf eind oktober 2019 reist Xzibit door Nederland voor een viertal optredens! De Amerikaanse hiphopartiest treedt onder meer op in Luxor Live te Arnhem en Metropool in Enschede.

Nederlandse tour Xzibit

Xzibit komt naar Nederland! Vanaf eind oktober 2019 geeft de rapper maar liefst vier concerten in poppodia door het hele land. Tijdens de shows kunnen fans bekende nummers als ‘X’, ‘Alkoholic’ en de nieuwe single ‘Elevator’ verwachten.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Concertkaarten

Tickets voor alle shows zijn per direct te verkrijgen via Website van Ticketmaster en de websites van de desbetreffende podia. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘King Maker’

Alvin Joiner, beter bekend als Xzibit, is naast rapper ook actief als acteur en presentator. Zo kennen velen de Amerikaan van de MTV-show ‘Pimp My Ride’. Door zijn uitgebreide carrière was muziek voor langere tijd niet Joiner’s prioriteit, maar hier komt in 2019 verandering in. ‘King Maker’, dat later dit jaar verschijnt, is de opvolger van ‘Napalm’ uit 2012. Na ruim zeven jaar bracht de hiphopartiest onlangs de eerste single van deze nieuwe plaat uit, getiteld ‘Elevator’. Beluister deze track hier:

 

Bronnen: Metropool, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.