Killswitch Engage in oktober 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 25 juni 2019 om 15:26
Killswitch Engage (Cropped) - Foto: Hugo Chisholm - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Killswitch Engage geeft in het najaar van 2019 een show in Amsterdam! In oktober staat de metalcore-formatie in de Grote Zaal van de Melkweg.

Killswitch Engage in Melkweg

Op woensdagavond 23 oktober 2019 komt de Amerikaanse band Killswitch Engage naar Nederland voor een concert in de Amsterdamse Melkweg. Het optreden staat in het teken van de nieuwe plaat van de formatie, ‘Atonement’. Tijdens de show worden klassiekers uit het repertoire, als ‘My Curse’ en ‘Holy Diver’ afgewisseld met gloednieuwe tracks.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 28 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘The X-Files’

Killswitch Engage wordt gezien als een van de grondleggers van de metalcore. De band werd in 1998 opgericht en is vernoemd naar een aflevering van de populaire serie ‘The X-Files’. Sindsdien bracht het Amerikaanse vijftal zeven albums uit, waaronder het in 2016 verschenen ‘Incarnate’. Op vrijdag 16 augustus 2019 ligt na drie jaar de opvolger van deze plaat in de schappen. Onlangs debuteerde de groep de eerste single van ‘Atonement’, getiteld ‘Unleashed’.

Beluister hier één van de grootste hits van de band, ‘My Curse’:

 

Bronnen: Melkweg, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu