Glennis Grace komt met veelbelovende tribute aan Whitney Houston

Geschreven door op 15 maart 2018 om 11:52
Glennis Grace - Foto: TBWA\Busted (CC BY 2.0)

Glennis Grace komt met een veelbelovende tribute aan Whitney Houston! Op 5 oktober staat zij met haar spetterende show in AFAS Live te Amsterdam. 

Glennis Grace eert Whitney Houston

Alle fans van Glennis Grace en/of Whitney Houston opgelet! Op 5 oktober geeft Grace een eerbetoon aan de in 2012 overleden wereldster Whitney Houston. De Nederlandse zangeres zal op de planken van AFAS Live een veelbelovend optreden geven.

Kaartverkoop

Kaarten voor het evenement zijn onder meer verkrijgbaar via de site van Whitney Tribute.

Droom die uitkomt

Op de site van Whitney Tribute legt Grace uit dat dit optreden een droom is die uitkomt. “Sinds ik klein ben, is Whitney Houston mijn inspiratiebron, mijn heldin, mijn grootste voorbeeld. Zij is de reden waarom ik wilde zingen. Ik vind het heel bijzonder dat ik een show mag geven die volledig in het teken staat van deze fantastische zangeres. Dat ik een avond haar hits mag vertolken en mensen mag laten genieten van haar fantastische repertoire, geeft mij een heel bijzonder gevoel.”

Soundmixshow

5 oktober 2018 is trouwens geen toevallige datum. Op die dag is het exact 24 jaar geleden dat Grace de Soundmixshow met een nummer van Whitney Houston won. De connectie is er dus altijd al geweest!

De Wereld Draait Door

Gisteren gaf Glennis Grace al een voorproefje in het programma De Wereld Draait Door. Haar optreden werd laaiend enthousiast ontvangen. Dit belooft zodoende veel voor aankomend najaar!

Bron: Twitter en Whitney Tribute.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.