Eddie Vedder kondigt derde show in AFAS Live aan

Geschreven door op 22 maart 2017 om 15:15
Eddie Vedder (Pearl Jam) - Foto: Mick Arieta - Bron: Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Eddie Vedder heeft een extra show aangekondigd! De Pearl Jam-frontman betreedt naast 29 en 30 mei, ook op 27 mei het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Update 11 april: Er komen om 16:00 uur extra kaarten beschikbaar voor alle drie de shows van Eddie Vedder in AFAS Live! Het gaat om plaatsen op de tribune en balkons van de Amsterdamse zaal.

Extra show Eddie Vedder

Eddie Vedder heeft wegens succes een derde Nederlandse show aangekondigd! De Amerikaanse singer-songwriter staat ook op 27 mei op het podium van AFAS Live. Eerder werd al bekend dat de Pearl Jam-frontman op 29 en 30 mei in de Amsterdamse zaal optreedt. Deze shows zijn uitverkocht.

Tickets extra show

Kaarten voor de extra show van de zanger gaan op 24 maart in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Ukulele Songs’

Vedder bracht in 2007 zijn eerste soloplaat uit: de soundtrack voor film ‘Into The Wild’. In 2011 kwam hier een tweede soloalbum bij: ‘Ukulele Songs’. Dit album leverde Vedder een Grammy nominatie voor Best Folk Album op.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.