Jessie J concert in Heineken Music Hall razendsnel uitverkocht

Geschreven door op 30 oktober 2015 om 12:18

Het concert van Jessie J in de Heineken Music Hall is uitverkocht. De online verkoop van het optreden ging vanmorgen om 10:00 uur van start. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Jessie J Concert uitverkocht

Vrijdagmorgen op 30 oktober ging het concert van Jessie J in de voorverkoop. De online kaartverkoop begon om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. De belangstelling naar kaarten was enorm! Binnen 3 kwartier waren alle concertkaarten volledig uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist, of is het niet gelukt om tickets te bemachtigen? Dan zijn er gelukkig nog wel manieren om aan Jessie J tickets te komen.

Soms kan het helpen om te blijven proberen met bestellen. Het komt regelmatig voor dat er later ineens wat kaarten vrijkomen. Zet ook zo snel mogelijk een oproep op je sociale media kanalen. Bijvoorbeeld op Facebook en Twitter. Zo laat je weten dat je op zoek bent. Met een beetje geluk heeft iemand in jouw netwerk nog kaarten over. Als dit allemaal niet lukt, kun je altijd een kijkje nemen bij een ander verkooppunt. Kijk hier voor Jessie J tickets. Je betaalt wel wat meer maar dat is de afweging die je moet maken.

We hopen dat het alsnog is gelukt om een kaartje te bemachtigen. Zo ja, dan wensen we je veel plezier tijdens het concert!

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.