The Killers sluiten vrijdag Rock Werchter 2018 af

Geschreven door op 14 februari 2018 om 9:43
The Killers - Foto: Raph_PH (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Rock Werchter 2018 heeft een nieuwe headliner onthuld! Het Belgische festival kondigde op 14 februari de komst van niemand minder dan The Killers aan.

Rock Werchter kondigt komst The Killers aan

Goed nieuws voor bezoeker van Rock Werchter 2018! Het populaire Belgische festival heeft opnieuw een grote naam aangetrokken: The Killers sluit de tweede dag van het festival af! De uit Las Vegas afkomstige band is de headliner van vrijdag 6 juli.

Zaterdagtickets uitverkocht

Tegelijkertijd maakt de organisatie van het vierdaagse evenement bekend dat de dagtickets voor de zaterdag, de derde dag van het festival, uitverkocht zijn. En dat is niet gek! Met acts Pearl Jam, Jack White, Stereophonics en Stone Sour heeft RW18 een schitterende dag gevuld gekregen.

Rock Werchter 2018

Al met al heeft de organisatie van Rock Werchter nu al een geweldig affiche gecreëerd, maar we zijn er nog steeds niet! Het Belgische festival kondigt aan dat het binnenkort met nog meer namen zal komen. Onder meer Queens of the Stone Age, Gorillaz, The Script, Pearl Jam, Jack White, Stone Sour, Arctic Monkeys, Nick Cave en Nine Inch Nails zijn aankomende zomer op de Belgische podia te vinden.

Rock Werchter 2018 vindt van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli plaats in het Festivalpark in Werchter. Meer info en tickets zijn te vinden op de website van het event.

 

Bron: Persbericht Rock Werchter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.