Golden Earring in januari ook naar Eindhoven, Nijmegen en Zwolle

Geschreven door op 3 oktober 2017 om 11:28
Barry Hay & JB Meijers, Barry Hay (Golden Earring) - Foto: Ferdi de Gier (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Golden Earring! Naast Utrecht doen de iconische rockers in januari 2018 ook poppodia in Eindhoven, Zwolle en Nijmegen aan.

Golden Earring ook naar Eindhoven, Zwolle en Nijmegen

Golden Earring heeft nog meer shows voor januari 2018 aangekondigd! In augustus werd al bekend dat de Nederlandse band op 21 januari naar het Utrechtse TivoliVredenburg komt. Hier zijn nu shows in Eindhoven, Zwolle en Nijmegen aan toegevoegd!

Barry Hay en co. betreden op vrijdag 12 januari het podium van de Effenaar in Eindhoven. Op woensdag 17 januari is Nijmegen aan de beurt: dan staat de band in Doornroosje. Tot slot komen de rockers ook naar de IJsselhallen in Zwolle, op zaterdag 20 januari.

Concertkaarten

Tickets voor de shows in Zwolle en Eindhoven zijn al in de verkoop gegaan. De verkoop voor het concert in Nijmegen start op vrijdag 6 oktober. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets (Effenaar & IJsselhallen) Tickets (Doornroosje) Tickets (Secundair)

Ziggo Dome

Voordat de Haagse rockers in januari langs de poppodia reizen, hebben ze eerst nog shows in de laatste maanden van 2017 gepland staan! Zo komt de band op zaterdag 9 december voor een grote show naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

Bron: Ticketmaster, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.