The Voice of Holland-winnares Maan krijgt gouden plaat

Geschreven door op 1 april 2016 om 15:36

De winnares van The Voice Of Holland 2016, Maan de Steenwinkel, heeft voor haar debuutsingle een gouden plaat in ontvangst mogen nemen. 

Maan krijgt gouden plaat

Maan postte vandaag goed nieuws op haar Instagram: de winnares van The Voice of Holland 2016 heeft namelijk een gouden plaat gekregen! “Perfect World is goud!!!” was de caption bij de foto op Instagram. De 18-jarige heeft minstens 15.000 exemplaren verkocht van de single. “Ik ga het zeker vieren!” liet ze weten aan RTL Boulevard.

Ride It

De zangeres laat er geen gras over groeien en brengt ook meteen een nieuwe track uit. Het nieuwe nummer heet Ride It en is geproduceerd door Jack Shirak, die ook het recente album van Lil’ Kleine heeft geproduceerd. Beluister de song hieronder!

Nieuwe nummers

In februari vertelde de zangeres al dat haar coach Marco Borsato wat songs voor haar klaar heeft liggen. “Ik weet niet wat er op mijn pad gaat komen, dat ligt ook aan de mensen om me heen,” zegt de TVOH-winnares. Zo had ze nooit verwacht een nummer te maken met DJ Hardwell. “House is niet mijn genre, maar toen hij aanbood om een single met mij te maken, was ik supernieuwsgierig hoe deze samenwerking zou uitpakken.”

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Behind The Music · Fun Content · Maan Nieuws