4U: A Symphonic Celebration Of Prince in november 2018 naar AFAS Live

Geschreven door op 11 september 2018 om 12:15
4U: A Symphonic Celebration Of Prince, Prince - Fotocredits: Penner - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Het symfonische concert 4U: A Symphonic Celebration Of Prince brengt dit najaar een ode aan Prince. Het orkest staat in november in het Amsterdamse AFAS Live.

4U: A Symphonic Celebration Of Prince naar AFAS Live

4U: A Symphonic Celebration Of Prince vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 in AFAS Live Amsterdam. Deze ode aan Prince is een bijzondere muzikale samenwerking tussen een symfonisch orkest en een liveband bestaande uit getalenteerde musici en zangers. De avond wordt ingevuld met de grootste hits van Prince maar ook minder bekende nummers komen aan bod tijdens deze avond.

Kaartverkoop

Concertkaarten gaan in de verkoop op vrijdag 14 september 2018. De kaarten zijn te koop vanaf 9:00 uur via de website van Ticketmaster.

4U: A Symphonic Celebration Of Prince

4U is het eerste, tevens enige, symfonische orkest dat is goedgekeurd door ‘Prince Estate’ om de muziek van de legende te mogen vertolken. ‘Prince Estate presenteert het leven van de zanger aan oude en nieuwe fans om de visie van de artiest voort te laten leven. 4U is een samenwerking tussen Live Nation Urban en TCG Entertainment.

This show is not “impersonating” Prince, but is instead “celebrating” Prince and his boundless creative output. – 4U: A Symphonic Celebration Of Prince

Tijdens het optreden wordt het orkest ondersteund door een live band. Tevens wordt er tijdens het optreden gebruik gemaakt van foto en beeldmateriaal afkomstig van ‘Prince Estate’.

 

Bronnen: 4UAFAS Live, Prince Estate

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu