Markus Schulz tijdens ADE 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 15 mei 2019 om 10:53
Markus Schulz - Foto: UnitedMusicEvents (Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

In oktober 2019 treedt Markus Schulz op in de Amsterdamse Melkweg! De show van de trance-dj maakt deel uit van Amsterdam Dance Event.

Markus Schulz naar Melkweg

Markus Schulz reist in het najaar van 2019 af naar Nederland! De Duitse top-dj geeft op vrijdag 18 oktober een concert in de Rabozaal van de Melkweg te Amsterdam. Deze avond brengt de trance-grootheid als onderdeel van Amsterdam Dance Event 2019 zijn set ‘Open To Close’ ten gehore. Menig bezoeker van het dance-evenement is al bekend met de show van Schulz. Hij speelde de set namelijk al drie keer eerder tijdens het elektronische muziekfestijn.

Tickets

Concertkaarten zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 17 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Donkere sound

Markus Schulz wordt gezien als één van de meest hardwerkende artiesten in de dance-industrie. De in Duitsland geboren, in Miami woonachtige dj is verantwoordelijk voor hits als ‘Not The Same’ en ‘Love Rain Down’. Voor zijn donkere, kenmerkende sound werd hij in 2009 zelfs beloond met de titel van ‘Best American Diskjockey’ tijdens de ’24th annual international dance music awards’. Naast zijn succes als artiest heeft Schulz ook een eigen label in samenwerking met onder meer Armin Van Buuren.

Benieuwd geworden? Beluister hier de hit ‘Love Rain Down’:

 

Bronnen: Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.