Skillet brengt ‘Victorious Tour’ naar 013 Tilburg

Geschreven door op 14 mei 2019 om 17:01
Skillet - Credits - Ralph Arvesen via Flickr (CC BY 2.0)

In december 2019 komt Skillet voor een exclusieve Nederlandse show naar Tilburg! Het concert van de Amerikaanse rockband vindt plaats in poppodium 013.

Skillet naar 013

Goed nieuws voor fans van Skillet! Op donderdag 12 december 2019 reist de alternatieve rockband af naar Nederland voor een exclusieve show in 013 te Tilburg. Het concert van de Amerikaanse rockers maakt deel uit van de ‘Victorious Tour’, de concertreeks in het kader van het aankomende album ‘Victorious’. Deze plaat verschijnt nog voor het optreden in het Tilburgse poppodium. In 2014 was de formatie al eerder te zien in 013. Deze show was snel uitverkocht.

Kaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 17 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Skillet

Met de eerste platen begaf Skillet zich voornamelijk in de christelijke scene, maar de band is ook buiten deze kringen enorm populair. De Amerikaanse rockers onderscheiden zich van andere acts met positieve en spirituele songteksten. Op vrijdag 2 augustus 2019 komt het nieuwe album van het viertal uit, getiteld ‘Victorious’. Onlangs verscheen de eerste single van deze plaat. ‘Legendary’, zoals het nummer heet, zit wederom vol inspirerende teksten en stevige gitaarriffs.

Benieuwd geworden naar ‘Legendary’? Beluister de track hier:

YouTube player

 

Bronnen: 013, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.