Why Don’t We met ‘8 Letters Tour’ naar TivoliVredenburg en 013

Geschreven door op 6 mei 2019 om 16:26
Why Don't We - Screenshot YouTube
UPDATE 16-5-2019: Wegens het uitverkopen van de show op maandag 14 oktober geeft Why Don’t We op woensdag 16 oktober 2019 een extra concert! Dit optreden vindt plaats in TivoliVredenburg te Utrecht. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via Ticketmaster.

Why Don’t We komt in het najaar van 2019 naar Nederland! De boyband geeft als onderdeel van de ‘8 Letters Tour’ een tweetal shows in de Utrechtse TivoliVredenburg en 013 te Tilburg.

Why Don’t We naar TivoliVredenburg en 013

Goed nieuws voor fans van Why Don’t We! De Amerikaanse jongensgroep keert terug naar Nederland voor twee optredens. Op maandag 14 oktober 2019 betreedt de formatie het podium van zaal Ronda in TivoliVredenburg te Utrecht. De volgende dag, op dinsdag 15 oktober 2019, staat het vijftal op de Main Stage van 013 te Tilburg. De shows maken deel uit van de ‘8 Letters Tour’, de tournee die in het teken staat van het album ‘8 Letters’. Eerder, in 2018, was de groep ook voor meerdere shows in Nederland.

Kaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 11 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Boyband

De groep, die in 2016 werd opgericht, bracht in 2018 haar debuutalbum ‘8 Letters’ uit. Hierop zijn onder meer de hits ‘Talk’ en ‘Hooked’ te horen. Voorafgaand aan deze plaat bracht de Amerikaanse formatie maar liefst vijf EP’s uit. Daarnaast werkte het vijftal onlangs samen met Macklemore voor de track ‘I Don’t Belong In This Club’.

Beluister dit nummer hier:

YouTube player

 

Bronnen: 013, TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.