Succesvolle Freek Vonk voegt alweer extra liveshow toe aan reeks AFAS Live

Geschreven door op 12 december 2018 om 12:06
Freek Vonk - Credits: Sleutelstad (Wikimedia Commons)

Freek Vonk heeft een extra ‘In Het Hol Van De Leeuw’ show aangekondigd in de Amsterdamse AFAS Live. De populaire bioloog geeft in totaal negen voorstellingen in de concertzaal. 

UPDATE: 21-12-2018 Freek Vonk kondigt zijn tiende show aan! Ook op zondagochtend 30 december 2018 geeft de bioloog de ‘In Het Hol Van De Leeuw’ voorstelling. Kaarten zijn reeds beschikbaar.

Extra show Freek Vonk

Freek Vonk staat nu ook op 30 december 2018 met zijn In Het Hol Van De Leeuw’ show in AFAS Live. Eerder kondigde de avonturier al meerdere voorstellingen aan op 27, 28 en 29 december 2018. In totaal geeft de bioloog negen familievoorstellingen in de kerstvakantie van 2018.

Tickets

De familieshows van 27 en 28 december zijn volledig uitverkocht. Er zijn nu alleen nog tickets te bestellen voor de avondshow van 29 december en voor de middagshow van 30 december 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar via freekvonklive. Uitverkocht? Kijk hier.

Bron: freekvonklive.nl, youtube.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...