Freek Vonk kondigt vierde show ‘In Het Hol Van De Leeuw’ aan

Geschreven door op 8 oktober 2018 om 14:01
Freek Vonk - Credits: Sleutelstad (Wikimedia Commons)

Freek Vonk geeft in december een vierde show in AFAS Live. Met ‘In Het Hol Van De Leeuw’ laat de tv-bioloog het publiek kennis maken met de leeuw en vertelt hij zijn mooiste avonturen.

Vierde show Freek Vonk in AFAS Live

In de kerstvakantie van 2018 staat Freek Vonk weer in AFAS Live in Amsterdam. Wegens grote belangstelling is er een vierde show aangekondigd. Deze is op 28 december om 13:30 te zien. Vorig jaar nam de dierendeskundige het publiek mee op wereldreis. Dit jaar laat de bioloog het publiek kennis maken met de koning van het dierenrijk: de leeuw. Met behulp van spectaculaire video’s vertelt de populaire dierenkenner zijn verhalen over de avonturen tijdens zijn reizen.

De voorstelling is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Het publiek mag tijdens de show ook vragen stellen aan Dr. Freek Vonk. Op Facebook laat de dierendeskundige weten veel zin te hebben in de spectaculaire show. “Het wordt mijn mooiste en grootste show tot nu toe. (…) Ik hoop jullie aan het einde van het jaar weer allemaal te zien… In het hol van de leeuw!!!”

Kaartverkoop

Kaarten voor ‘In Het Hol Van De Leeuw’ zijn direct te koop via de website van Freek Vonk. Uitverkocht? Kijk hier.

Bron: AFAS Live, Freek Vonk Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.