Comedian Jim Jefferies in januari 2018 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 26 september 2017 om 12:26
Jim Jefferies - (Bron: Screenshot YouTube)

Jim Jefferies komt naar Nederland! De iconische comedian komt in januari voor zijn grootste Nederlandse show ooit naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Jim Jefferies naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor comedy-fans! Niemand minder dan Jim Jefferies komt in januari 2018 naar Nederland. De Australische stand-up komiek staat op zondag 7 januari 2018 in de Ziggo Dome voor zijn grootste show ooit in Nederland. In november stond Jim nog in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live).

Comedy tickets

Kaarten voor de show van de comedian gaan op 29 september in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Secundair Tickets Primair

Eigen tv-show

Jefferies wordt anno 2017 gezien als één van de populairste en meest gerespecteerde comedians ter wereld. De Australiër staat bekend om zijn zwarte humor over onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden. Zijn succes leverde hem zelfs zijn eigen tv-programma op: de satirische late night talkshow ‘The Jim Jefferies Show’ op Comedy Central.

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.