Vijf van de meest valse YouTube covers aller tijden

Geschreven door op 26 september 2017 om 11:59
Youtube Logo - Fotocredits: Hamzairfan (Wikimedia Commons)

Er zijn onwijs veel covers op YouTube te vinden, maar niet iedereen kan de nieuwe Justin Bieber zijn. Artiesten Nieuws heeft vijf van de slechtste covers op een rijtje gezet.

Vijf slechte YouTube covers

YouTube is het grootste online muziek- en videoplatform ter wereld. Omdat het platform zo toegankelijk is, kan iedereen zelf video’s plaatsen. Wie weet ben jij de nieuwe Justin Bieber wel! Helaas is dat niet voor iedereen het geval. Artiesten Nieuws heeft vijf van de slechtste YouTube covers op een rij gezet.

Benieuwd? Lees dan verder!

5. What’s My Name (Cover)

Deze mevrouw zingt een cover van Rihanna’s single ‘Whats My Name’. Laten we zeggen dat zij het nummer op een hele aparte manier vertolkt. Het is misschien niet de allerslechtste cover van YouTube, maar het klinkt niet bepaald zuiver. Op de één of andere manier heeft deze dame ook wel weer iets schattigs.

YouTube player

4. Hit Me Baby One More Time (Cover)

Op het YouTube account van het volgende talentje staan verschillende covers. Al zijn covers worden ontzettend goed bekeken en hij heeft maar liefst 305.000 abonnees op zijn kanaal! De onderstaande video is zelfs 12 miljoen keer bekeken! Het is dan wel een vreselijke cover, maar dit maakt het des te vermakelijker.

YouTube player

3. Chandelier (Cover)

Dit meisje gooit énorm veel emotie in haar cover van ‘Chandelier’. Een beetje te veel misschien.

YouTube player

2. Should’ve Said No (Cover)

De volgende cover ontving niet de positieve reacties waar de tiener op had gehoopt. De video waarin ze ‘Should’ve said no’ van Taylor Swift covert werd maar liefst 169.000 keer gedisliked. De volgende keer toch maar even 3 keer nadenken voordat je een cover op YouTube zet!

YouTube player

1. I Will Always Love You (Cover)

Deze klassieker staat bij ons op nummer 1! Dit meisje heeft met haar versie van ‘I Will Always Love You‘ énorm veel views gekregen. Niet omdat ze de sterren van de hemel zingt, maar omdat het vreselijk vals is.

Ze haalt tenminste wel alle hoge noten als ze schreeuwt uit frustratie. We weten niet of dit een grapje is of een serieuze cover.

YouTube player

Wat vind jij?

Welke cover vind jij het slechtst? Of ken je nog veel ergere covers? Laat het ons weten!

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Nieuws · Videos · Youtube Nieuws