Justin Bieber dan toch op Pinkpop? Shows in Engeland en Duitsland aangekondigd!

Geschreven door op 9 december 2016 om 15:34
Justin Bieber Ziggo Dome, Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) (CC BY-NC-SA 2.0)

Justin Bieber is bevestigd voor het Wireless Festival in Duitsland op 24 juni. Ruim een week later, op 2 juli, geeft het popidool een optreden tijdens de British Summer Time concertreeks in Londen. Beide optredens vinden plaats vlak na Pinkpop, waar Justin Bieber al hoog voor op de geruchtenlijst staat. Wordt Bieber binnenkort aangekondigd voor Pinkpop?

Zou het dan toch..?

Worden de geruchten waarheid? Komt Justin Bieber nu ook naar Pinkpop? Tussen alle Europese festivalaankondigingen is er nog een plekje in de agenda van Bieber: het Pinkpopweekend! We schreven er al eerder over, maar nu lijkt het er toch echt sterk op dat Bieber voeten op Limburgse bodem gaat zetten! Jan Smeets heeft al aangegeven dat de line-up volgend jaar wel eens voor verrassingen kan gaan zorgen.

Justin Bieber op Wireless Festival Duitsland

Vandaag werd het popidool bevestigd voor het Duitse Wireless festival, op 24 juni is de zanger headliner van het festival. Natuurlijk is Bieber niet de enige die te zien is tijdens dit festival. The Weeknd en Sean Paul staan ook in de line-up.

British Summer Time

Op 2 juli geeft het popidool een concert in Hyde Park in Londen tijdens de British Summer Time concertreeks. Op diezelfde dag staat ook goede vriend en dj Martin Garrix op het podium. De band Green Day, die al bevestigd is als headliner voor Pinkpop, geeft op 1 juli een concert in Hyde Park. Ook treden Phil Collins en Kings of Leon op tijdens deze concertreeks.

Kunnen we volgend jaar de hits Baby, What Do You Mean? en Sorry meeblerren op het Limburgse festival?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws