The Janoskians voor show naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 1 juli 2016 om 17:22

The Janoskians komen weer naar Nederland! Op 15 oktober geven de vier YouTubers een hilarische show in de Melkweg in Amsterdam.

The Janoskians in de Melkweg

The Janoskians are coming back to the Netherlands! Als onderdeel van hun ‘#AnotherFailEuroTour’ geven de Australiërs op zondag 15 oktober een show in Melkweg The Max in Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open.

The Janoskians tickets

De voorverkoop begint op zaterdag 2 juli om 10:00 uur. Tickets voor de show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Het is ook mogelijk om een van de VIP-pakketten te kopen. Je hebt de keuze uit drie pakketten: The Hug N’ Show, The Super Hug N’ Hang en “All Access” Super Hug N’Hang + Show.

Just Another Name Of Silly Kids In Another Nation

De populaire Australiërs hebben al vele zalen plat gespeeld met hun veelzijdige shows. De jongens laten namelijk niet alleen comedy en skits zien maar ook hun muzikale talenten. Beau, Jai, Luk en Daniel begonnen in 2011 een YouTube-kanaal met de inmiddels vertrokken James. Dit deden ze om de wereld volop te vermaken met de meest grappige pranks en stunt videos. Sindsdien hebben de vier een grote fanbase opgebouwd en miljarden views. Vorig jaar is de EP ‘Would U Love Me‘ uitgekomen en momenteel is het debuutalbum in the making!

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.