Bastille voor concerten naar Amsterdam en Antwerpen

Geschreven door op 1 juli 2016 om 15:44

Bastille komt als onderdeel van hun wereldtour naar Nederland en België! Op 16 november staat de band in de Ziggo Dome en op 1 februari in het Sportpaleis.

Bastille concerten

Bastille gaat op ‘Wild Wild World Tour‘ en wat is een wereldtour zonder Nederland en België? Op 16 november geeft de Britse band een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 1 februari in het Sportpaleis in Antwerpen. Deze zomer zijn de Britse indierockers nog volop te zien op festivals in Europa en de Verenigde Staten.

Bastille tickets

Kaarten voor de concerten van Bastille zijn onder andere beschikbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster Tele Ticket Service

De band is terug met nieuwe muziek en dat moet gevierd worden met een tour. Het eerste album ‘(All This) Bad Blood’ is alweer 3 jaar geleden uitgebracht. Op 9 september komt dan eindelijk het langverwachte tweede album ‘Wild World’ uit! ‘Good Grief’ is de eerste single van het nieuwe album en het is onmiskenbaar de unieke sound van Dan, Woody, Kyle, Will en Charlie. Hieronder de nieuwe muziekvideo.

YouTube player

Bronnen: Ziggo Dome, Sportpaleis

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.