Maartje Meijer met ‘Gedichten van de Torenkamer’ naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 23 mei 2018 om 12:39

Maartje Meijer liet zich vijf dagen opsluiten in De Torenkamer van VondelCS. De singer-songwriter kwam eruit met persoonlijke liedjes waarin Nederlandse poëzie centraal staat. Begin volgend jaar brengt ze de songs ten gehore in TivoliVredenburg. 

Maartje Meijer naar TivoliVredenburg

Maartje Meijer komt op zaterdag 19 januari 2019 samen met een bijzondere line-up van klassieke- en jazzmusici naar TivoliVredenburg. Daar brengen de muzikanten liedjes ten gehore van Maartje’s aankomende EP ‘Gedichten van de Torenkamer‘.

De EP komt eind 2018 uit en is ontstaan nadat de singer-songwriter zich vijf dagen op liet sluiten in De Torenkamer van VondelCS in kader van een project van AVROTROS. Ze kwam eruit met prachtige muzikale vertalingen van geliefde Nederlandse gedichten.

Concertkaarten

Tickets voor Maartje Meijer zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaarten voor het optreden zijn direct verkrijgbaar.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg, maartjemeijer.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.