The Devil Wears Prada voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 25 juli 2016 om 12:16

The Devil Wears Prada, Silverstein en Memphis May Fire komen naar Nederland! Op 18 november geven de metalcorebands een concert in de Melkweg in Amsterdam.

The Devil Wears Prada concert

The Devil Wears Prada komt samen met Silverstein en Memphis May Fire naar Nederland! De Rise Records bands geven op vrijdag 18 november het ultieme metalcore feestje in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam. De zaal gaat om 18:00 uur open. Like Moths to Flames staat in het voorprogramma.

The Devil Wears Prada tickets

De voorverkoop begint op woensdag 27 juli om 11:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

TDWP

TDWP is een Amerikaanse metalcoreband uit Ohio en is in 2005 opgericht. Ze hebben hun naam van het gelijknamige verhaal dat inmiddels verfilmd is. In 2006 hebben de muzikanten het album ‘Dear Love: A Beautiful Discord’ uitgebracht en zijn ze erkend als een van de belangrijkste christelijke metalbands. Op 7 oktober komt hun nieuwe plaat ‘Transit Blues’ uit, net op tijd voor het grote metalcorefeest! Op 15 juli is het nieuwe nummer ‘Daughter‘ uitgekomen.

Silverstein

De Canadese band Silverstein bestaat sinds 2000 en heeft inmiddels acht studioalbums uitgebracht waaronder ‘I Am Alive In Everything I Touch’ dat in mei 2015 uit is gekomen. Beluister hieronder de eerste single ‘Face of the Earth’.

Memphis May Fire

Memphis May Fire werkt momenteel aan een nieuw album met producers Matt Good en Cameron Mizell. Voor een single van het aankomende album hebben ze samengewerkt met Jacoby Shaddix van Papa Roach. Hieronder hun grote hit ‘No Ordinary Love‘.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.