Prince komt met verrassingsalbum op Tidal

Geschreven door op 14 december 2015 om 11:30
Prince - Fotograaf jimieye - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Terwijl veel fans wachten tot hij zijn Europese tour weer oppakt, heeft Prince dit weekend onaangekondigd een nieuw album uitgebracht.

HITNRUN Phase Two

Afgelopen zaterdag bracht de Amerikaanse muzieksensatie het album HITNRUN Phase Two uit. Op het album staan twaalf nieuwe nummers, allemaal solo. De plaat is alleen beschikbaar via de betaalde streamingdienst Tidal.

Nieuw Prince album

In september van dit jaar bracht de zanger al HITNRUN Phase One uit. Daar stonden elf nieuwe nummers op, waaronder samenwerkingen met Rita Ora en Lianne la Havas.

Tidal

Prince roept op om het album na het streamen ook te kopen via Tidal. Een combo van HITNRUN Phase One & Two bevat 23 nummers en kost 15 euro.

Prince in Nederland

Dit najaar leek het erop dat Prince naar Nederland zou komen. Er waren in een aantal Europese landen concerten van de zanger aangekondigd, waaronder Nederland. Het gerucht ging dat hij op 5 december in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zou komen.

Na onder meer de terreurdreiging na de aanslagen in Parijs en de doorverkoop van nog niet bestaande tickets, besloot de zanger de tour voor onbepaalde tijd te annuleren. Het is nog niet bekend of en wanneer hij de tour gaat hervatten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Prince Nieuws