Hit of Shit: Selena Gomez brengt nieuwe single ‘Bad Liar’ uit

Geschreven door op 19 mei 2017 om 12:15
Selena Gomez - Foto: Berkantcaliskan - (Bron: Wikimedia Commons)

Selena Gomez is terug met een nieuwe single! De audio is beschikbaar op YouTube en op Spotify is een exclusieve videoclip te zien. Eerder dropte de popster al muziek voor de soundtrack van ’13 reasons why’.

Nieuwe track voor Selena Gomez

Selena Gomez is terug! Het voormalige liefje van Justin Bieber staat de laatste tijd weer volop in de spotlights. Gaat het niet over haar relatie met rapper/zanger The Weeknd, dan wel over de hitserie ’13 Reasons Why’ waar zij een co-executive producer van is.

Toch heeft de popdiva meer dan genoeg tijd om nieuwe muziek te publiceren. Zo dropte ze onlangs de soundtrack van ’13 Reasons Why’ en kwam ze ook nog eens met nieuwe muziek voor haar nieuwe album met ‘It Ain’t Me’. Nu heeft de zangeres haar nieuwste track ‘Bad Liar’ uitgebracht!

Nieuw album

De zangeres moest het een tijdje rustig aan doen vanwege haar gezondheid, maar het lijkt er nu toch meer en meer op dat er snel een nieuw album van Selena komt! Zo is het popidool veel actiever op social media en brengt ze consistent nieuwe liedjes uit, net zoals ze deed toen haar vorige album ‘Revival’ uitkwam.

Exclusieve video

De 23-jarige popster heeft voor al haar trouwe fans een exclusieve video voor ‘Bad Liar’ op Spotify geplaatst, die met de Spotify app te bekijken. Heb jij geen Spotify account? Op het  Instagram account van de ster zijn verschillende korte clips van de video te vinden:

All my feelings on fire… #BadLiarOutNow

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena Gomez – ‘Bad Liar’

Luister nu Selena’s ‘Bad Liar’ en laat ons weten wat je ervan vindt!

YouTube player

Poll: Hit of shit?

Is dit een nieuwe hit, of is het helemaal niks? Laat het ons weten!

Bron: YouTube, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.