Overzicht: Deze nieuwe videoclips wil je niet missen!

Geschreven door op 11 juni 2018 om 17:24
Paaspop, Ronnie Flex tijdens Buma NL Awards 2017 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)

De zomervakantie komt eraan! Biertje in je hand, zonnebril op en natuurlijk een lekker muziekje aan! Momenteel worden er ontzettend veel (zomer)liedjes gereleased, en daar horen natuurlijk videoclips bij. Om ervoor te zorgen dat jij geen van deze toffe clips mist heeft Artiesten Nieuws er vijf voor je op een rijtje gezet.

Dyna, Frenna en Ronnie Flex – ‘Pull Up’

Dit eerste nummer zal je vast niet ontgaan zijn. ‘Pull Up’ van Dyna, Frenna en Ronnie Flex is super vrolijk en zomers. Het nummer is niet alleen dansbaar, maar ook perfect voor een dagje op het strand. In de clip dansen de drie muzikanten allemaal met een lach op hun gezicht. De kleurrijke video bevat verschillende scenes, waarin onder andere kinderen en volwassenen samen op straat dansen.


Rita Ora – ‘Girls’ ft. Cardi B, Bebe Rexha en Charli XCX

Waar Charli XCX een jaar geleden nog het nummer Boys’ uitbracht, zingt zij nu samen met Rita Ora, Cardi B en Bebe Rexha over hoe ze soms ook wel zin heeft om een meisje te zoenen. De combinatie van deze vier powervrouwen geeft het nummer pit en ook de videoclip is zeker het kijken waard!

Troye Sivan – ‘Bloom’

Nadat de 23 jaar oude Troye Sivan in 2014 het nummer ‘Happy Little Pill’ uitbracht, is zijn bekendheid flink gestegen. De jonge zanger heeft in de loop der jaren steeds meer een eigen stijl ontwikkelt. Dit is in zijn nieuwe nummer ‘Bloom’ ook duidelijk te merken.

In de muziekvideo wisselen beelden van bloemen zich af met een opgemaakte Troye, die zich niks aantrekt van wat anderen vinden en aan het einde een lange bloemenjurk aanheeft.

Selena Gomez – ‘Back To You’

Misschien herken je dit nummer wel als je het nieuwe seizoen ’13 Reasons Why’ kijkt. Naast dat Selena Gomez uitvoerend producent is van de serie, heeft zij ook een groot deel van de muziek die in de serie voorkomt geschreven. ‘Back To You’ is naast de soundtrack een bijzonder nummer waarin ze zingt over hoe ze iemand niet uit haar hoofd kan krijgen en zo naar hem terug zou gaan als ze de mogelijkheid kreeg.

In de clip ontmoet de zangeres iemand op een feestje. Samen stelen ze een auto, belanden ze bijna in de gevangenis en krijgen ze ruzie. Wanneer Selena Gomez de auto heeft verbrand en teruggaat naar het feestje, belandt ze weer in dezelfde scene als in het begin van de video waarin ze aan de jongen vraagt: “Zullen we een auto stelen?”

Cardi B, Bad Bunny en J Balvin – ‘I Like It’

Zin in wat vrolijkere vibes? Bekijk dan vooral de nieuwe videoclip van het nummer ‘I Like It’. Het toffe aan het nummer is dat verschillende muziekstijlen elkaar afwisselen, namelijk traditioneel en modern latin. Cardi B rapt in het Engels, Bad Bunny en J Balvin in het Spaans. Waar ze over rappen? Met name over dingen die ze leuk vinden. Zoals geld, diamanten en Balenciagas.

 

Bron: YouTube, FunX

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.