Nieuwe single 5 Seconds Of Summer morgen in première

Geschreven door op 7 oktober 2015 om 15:46
5sos uitverkocht, 5 Seconds Of Summer uitverkocht (5SOS) - Fotocredits Lovebugjmacer - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws voor fans van 5 Seconds Of Summer! Morgen gaat de nieuwe single ‘Hey Everybody!’ in première. 

De nieuwe single is afkomstig van het album wat de band dit jaar gaat uitbrengen. Morgen, op 8 oktober, gaat de single Hey Everybody! in première bij Capital FM. Al eerder dit jaar kwam de single She’s Kinda Hot uit.

Update:

De single is inmiddels gelanceerd

Nieuw album 5 Seconds Of Summer

Op 23 oktober 2015 wordt het nieuwe album Sound Good Feels Good uitgebracht via Capitol Records. Het nieuwe album is de opvolger van de immens succesvolle self-titled plaat die de band vorig jaar uitbracht. Beide singles zijn afkomstig van het nieuwe album. 5 Seconds Of Summer geeft zelf aan dat de sound van het album anders wordt dan het vorige. Drummer Ashton Irwin vertelt dat het album erg persoonlijk is voor de band. Er zijn veel emotionele onderwerpen waar de band nog nooit over geschreven heeft, en dat was een uitdaging die ze nu wel wilden aangaan.

Het nieuwe album komt uit op 23 oktober 2015. Slechts 24 uur na de aankondiging stond het album op nummer één in veertig landen. Op iTunes bereikten ze wereldwijd ‘number one global act’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.