Lil’ Kleine in voorjaar 2019 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 26 november 2018 om 16:35
Lil' Kleine, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Lil’ Kleine pakt het groots aan! In mei staat de rapper in de Ziggo Dome in Amsterdam, waar veel nieuwe muziek voorbij zal komen.

UPDATE 29-11-2018 21:00 uur: Dit concert is uitverkocht! Lil’ Kleine geeft in de middag van zaterdag 11 mei 2019 een extra show in de Ziggo Dome.

Lil’ Kleine naar Ziggo Dome

Op zaterdag 11 mei 2019 geeft Lil’ Kleine een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome! Tijdens ‘Het Concert’ komt er nieuwe muziek voorbij, maar wordt ook de reeks uitgebrachte samenwerkingen voor het eerst live gedaan. De rapper is de eerste Nederlandse rapartiest ooit die solo in de Ziggo Dome een optreden geeft.

Op zijn website vertelt hij: “Na een veelbewogen jaar waarin ik grote stappen heb gemaakt mag ik dan eindelijk aankondigen dat datgene wat ik een jaar geleden nog niet voor mogelijk hield. (…) Het is nu tijd om een stap groter te gaan en een show van wereldformaat neer te zetten. We halen alles uit de kast en werken de komende maanden keihard om een avond te garanderen die mensen niet snel zullen vergeten.

Kaartverkoop

Tickets voor de show gaan op donderdag 29 november om 20:00 uur in de verkoop via de website van de rapper. Ook is er een pre-sale, waarbij fans een uur voor de reguliere kaartverkoop een ticket kunnen scoren. Aanmelden kan hier. Uitverkocht? Kijk hier.

Lil’ Kleine

Jorik Scholten, de echte naam van de rapper, groeide op in Amsterdam. Van jongs af aan droomde Jorik al van een plek in de spotlights. In 2015 brak de artiest door met de grote hit ‘Drank & Drugs‘, in samenwerking met Ronnie Flex. Hierna is hij vaak zowel positief als negatief in het nieuws geweest. Zo werd hij opgepakt doordat hij het publiek opriep een middelvinger op te steken naar de politie en justitie. Met zijn album ‘Alleen‘, dat in 2017 uitkwam, wist Lil’ Kleine weer de harten van het publiek te veroveren.

 

Bron: Ziggo Dome, Spotify, lilkleine.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.