“Dr. Dre en Eminem werken samen aan nieuwe muziek”

Geschreven door op 10 juli 2017 om 17:14
Dr. Dre - Foto: Jason Persse - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Dr. Dre en Eminem lijken samen aan nieuwe muziek te werken! De twee zouden momenteel werken aan een track voor Eminems nieuwe studioalbum.

“Dr. Dre en Eminem werken aan nieuw nummer”

Goed nieuws: Dr. Dre en Eminem lijken weer samen te werken! De twee werkten in het verleden al veelvuldig samen. Zo produceerde Dr. Dre verschillende nummers van Eminem, zoals hits ‘My Name Is’ en ‘The Real Slim Shady’. Daarentegen is Em in verschillende tracks van Dr. Dre te horen, zoals in het nummer ‘I Need A Doctor’.

Nu lijkt het duo opnieuw gezamenlijk aan muziek te werken! Er gingen onlangs geruchten dat Dr. Dre gestopt zou zijn met het maken van muziek, maar volgens Allan Hughes, regisseur van een serie mini-documentaires over Dr. Dre, is dit niet waar:

Dre neemt nog steeds nummers op. Hij is letterlijk elke dag wel bezig met het opnemen van nummers. Hij is een soort Picasso, altijd aan het schilderen. Momenteel produceert hij een track voor Eminems nieuwe album.

Nieuw album

Inmiddels is duidelijk dat Eminem druk bezig is met een nieuwe plaat. Hoewel de rapper zelf nog geen officiële aankondiging heeft gegeven, bevestigde rapper 2 Chainz onlangs dat hij samen met Slim Shady aan een nummer heeft gewerkt voor Eminems ‘nieuwe project’.

In 2013 bracht de rapper zijn laatste plaat uit, genaamd The Marshall Mathers LP 2′.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Dr Dre Nieuws · Eminem Nieuws · Nieuws