Vrienden Van Amstel Live! 2015 compleet uitverkocht

Geschreven door op 18 november 2014 om 14:31
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

Vrienden Van Amstel Live! 2015 is compleet uitverkocht. Dat geldt voor alle negen concerten van het jaarlijkse muziekevenement die op de planning stonden. 

De organisatie van het evenement bracht dat vandaag naar buiten. De concerten van Vrienden Van Amstel Live! vinden plaats in de periode van donderdag 22 tot en met zaterdag 31 januari 2015. Elke dag is er een concert, met uitzondering van dinsdag 27 januari. Het wordt inmiddels al de 17e editie van het evenement.

Het uitverkopen van Vrienden Van Amstel Live! is vooral verrassend omdat de organisatie nog geen enkele naam van de line-up bekend heeft gemaakt. Dat is voor het eerst in het 17-jarige bestaan van het evenement. Het enige nieuws is de deelname van Xander de Buisonjé, maar dat is mede omdat hij tevens de presentator van het evenement is.

Gers Pardoel en Vrienden Van Amstel Live!?

Mogelijk behoort Gers Pardoel tot de schare artiesten die op zullen treden. Gers Pardoel versprak zich ongeveer een maand geleden in de ochtendshow van Giel Beelen. In totaal zullen meer dan vijftien bekende Nederlandse artiesten tijdens de uitverkochte concerten te zien zijn. Maar liefst 125.000 bezoekers zijn in Ahoy te vinden tijdens het evenement, verspreid over het negental concertdagen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Vrienden van Amstel Live! Nieuws