Deadmau5 steekt fan Macbook Pro onder de riem

Geschreven door op 16 oktober 2014 om 11:44
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Deadmau5 heeft een fan een goodiebag gegeven vanwege een onfortuinlijke situatie waarin de fan terecht was gekomen. Dat meldt Mixmag.

Deadmau5-fan Zac Campbell, die zelf ook een carrière als dj nastreeft, werd na een dj-set beroofd, geslagen, neergestoken en gebeten.  Toen Joel Zimmerman, zoals Deadmau5 in het echt heet, lucht kreeg van de gebeurtenissen, besloot hij om de fan een hart onder de riem te steken door hem een goodiebag op te sturen met daarin een Macbook Pro 13″, Ableton Live 9 en Traktor S4.

De dj en producer, die vaak in het nieuws komt om ietwat controversiële reden, legde de situatie uit op zijn Tumblr-pagina. “Hij is al geruime tijd fan en deel van mijn trouwe volgers en wij dragen zorg voor iedereen in de groep. Dus hebben we besloten om zijn gear een upgrade te geven om hem terug in het zadel te helpen.”

Volgens de laatste berichten is fan Zac Campbell herstellende en de Deadmau5′ pakketje zal zeker een glimlach op zijn gezicht brengen.

Deadmau5

Deadmau5 is de artiestennaam van de Canadese producer en dj  Joel Thomas Zimmerman, die op 5 januari 1981 geboren werd in Toronto.  Hij staat bekend om het dragen van een helm in de vorm van een muizenkop tijdens zijn optredens.  De muizenkop gebruikt hij ook als logo.

Nog niet zo lang werd Deadmau5 nog aangeklaagd door Disney, omdat zij vonden dat het muizenkop-logo te veel zou lijken op de oren van Mickey Mouse. Dat dispuut is nog altijd gaande, met claims vanaf beide kanten (lees hier een kort artikel van 3FM over de situatie)

Beluister hieronder Deadmau5′ meest bekende single, I Remember, en bekijk een live-optreden van de dj, inclusief muizenkop (05:16).

YouTube player
YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Deadmau5 Nieuws · Nieuws