Lesbische X Factor sensatie trots op haar positieve invloed

Geschreven door op 24 september 2012 om 14:59
The X Factor Logo (CC Flickr)

Lucy Spraggan, een van de favorieten bij de Britse X Factor, is blij met de invloed die ze heeft op jonge fans. Lucy is openlijk lesbisch en is er trots op dat ze met haar bekendheid fans kan helpen met hun geaardheid.

height="10" Lucy Spraggan werd enkele weken geleden opeens bekend vanwege haar geweldige auditie bij de Britse X Factor. Ze speelde tijdens haar auditie een eigen geschreven liedje genaamd ‘Last Night’, wat haar een staande ovatie van het publiek en een lading aan complimenten van de jury opleverde.

Lucy werd na de uitzending van de auditie gedwongen om het liedje van iTunes af te halen, omdat de producers van X Factor bang waren dat ze de X Factor winnaar van vorig jaar zou overtreffen met ‘Last Night’.

Afgelopen weekend kreeg ze het halve publiek aan het huilen met een ander nummer dat ze zelf schreef: ‘Tea and Toast’. Deze video is, net als de video van haar auditie, onderaan deze pagina te bekijken.

De 21-jarige zangeres is openlijk lesbisch en zegt in een interview met het Engelse blad ‘The Sun’ trots te zijn op de invloed die ze heeft op haar fans: “Ik heb wat optredens gegeven en een paar jonge meiden vertelden dat ze TV aan het kijken waren met hun ouders, mijn muziek hoorden, het geweldig vonden, er achter kwamen dat ik lesbisch ben, het nog steeds geweldig vonden en toen tegen hun ouders vertelden: “Oh, ik ben ook lesbisch”. En hun ouders vonden het niet erg.”

Ze concludeert dan ook: “Voor mij is dat, iemand er mee te helpen uit de kast te komen, het grootste compliment wat ik kan krijgen.”

Lucy Spraggan – Last Night

YouTube player

Lucy Spraggan – Tea and Toast

YouTube player

Overzich van X Factor Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · X Factor Nieuws