Deadmau5 vraagt vriendin Kat Von D via Twitter ten huwelijk

Geschreven door op 19 december 2012 om 14:49
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Deadmau5 had een wel heel bijzondere manier om zijn vriendin Kat Von D ten huwelijk te vragen. Afgelopen zaterdag deed hij (succesvol) een aanzoek via Twitter!

Joel Zimmermann, wat de echte naam van Deadmau5 is, stuurde afgelopen zaterdag een tweet de wereld in met de tekst:  “Ik kan niet wachten op kerstmis dus…. Katherine Von Drachenberg, wil je met me trouwen?”. Bij de tweet stuurde hij een foto van een ring met de tekst: “Ter informatie: Ik verander de diamant nog voor een zwarte diamant. Sorry voor de jpg….. Ze hebben de ring hopelijk snel klaar. Ik hou van je : D”

Uit een tweet die hij later stuurde bleek dat zijn aanzoek succesvol was, hij stuurde: “Holy fucking shit, ik ben verloofd en zo!”.  Omdat sommige volgers het nou niet bepaald romantisch vonden van de DJ om Kat Von D via Twitter ten huwelijk te vragen, reageerde hij: “Om me even vrij te spreken van al die mensen die zeggen dat “Ten huwelijk vragen via Twitter saai is”… We hebben elkaar ontmoet op Twitter, dus ik dacht dat dit het enige toepasselijke was.  Zodat jullie het weten.”

Deadmau5 ft. Gerard Way – Professional Griefers

YouTube player

Overzicht van Deadmau5 Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Deadmau5 Nieuws · Nieuws