Diana Ross brengt The Music Legacy Tour naar Ziggo Dome

Geschreven door op 25 maart 2024 om 11:41
Diana Ross - Foto: Raph_PH (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Diana Ross komt naar Nederland! De iconische soulzangeres staat aankomende zomer op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam.

Diana Ross naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Diana Ross! De zangeres, die deze week haar tachtigste verjaardag viert, komt in augustus naar de Ziggo Dome. Ross stond in oktober 2023 al eerder op het Amsterdamse podium en keert zodoende al na minder dan een jaar terug in de concertzaal. Het concert vindt plaats op zondag 11 augustus en is onderdeel van de ‘Beautiful Love Performances – The Music Legacy Tour’.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 29 maart in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.