Ariana Grande keert terug naar Manchester voor benefietconcert

Geschreven door op 31 mei 2017 om 14:21
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Op zondag 4 juni 2017 keert Ariana Grande terug naar Manchester voor een benefietconcert voor de slachtoffers van de terroristische aanslag van 22 mei.

Benefietconcert Ariana Grande voor slachtoffers Manchester

Ariana Grande keert op zondag 4 juni terug naar Manchester! De popzangeres geeft hier een bijzonder benefietconcert voor de slachtoffers van de terroristische aanval, vlak na afloop van haar concert op 22 mei.

De zangeres wordt die zondag bijgestaan door grote artiesten als Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan en Pharrell, zo meldt de BBC. Het benefietconcert vindt plaats in het Old Trafford cricket stadion, dat plaats bied aan 50.000 man.

Geld inzamelen voor slachtoffers

Ariana heeft het restant van haar tour afgezegd, maar komt dus wel terug naar Manchester. Het benefietconcert van de jonge zangeres en haar beroemde vrienden wordt gebruikt om geld in te zamelen voor de slachtoffers en families van de aanval.

Kaarten voor het concert gaan op donderdag 1 juni in de verkoop. Alle fans die aanwezig waren bij het concert van 22 mei in Manchester krijgen een gratis kaartje aangeboden.

Bron: Instagram, NU

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.