Alt-J optreden 26 Februari 2013 in Vredenburg Leidsche Rijn

Geschreven door op 1 november 2012 om 10:38

De Engelse indiepopband komt in 2013 naar Utrecht. Na enorme successen op grote festivals door heel Europa geven ze in Februari weer een eigen show.

Met hun eigenzinnige muziek hebben ze op de festivals ‘Into The Great Wide Open’ en ‘Lowlands’ al hun visitekaartje achter gelaten. Hun debuutalbum was meteen album van de week bij 3voor12, Alt-J timmert dus hard aan de weg in Nederland.

De band is opgericht in 2007 in het Verenigd Koninkrijk. De vier heren, Gwil Sainsbury (gitaar/bassist), Joe Newman (gitaar/vocalen), Gus Unger-Hamilton (keyboard) en Thom Green (drums) ontmoetten elkaar via hun studie aan de universiteit van Leeds. hun debuutalbum ‘An Awesome Wave’ heeft echter tot 2012 op zich laten wachten. Hiervoor hebben ze wel al enkele EP’s uitgebracht met onder andere hun hit ‘Tesselate’.

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 2 November om 09.00u op de website van Tivoli. Kaarten kosten €20 per stuk.

Op 14 November 2012 geven ze ook een concert in de Melkweg te Amsterdam, dit is inmiddels uitverkocht.

Alt-J – ‘Tesselate’

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Alt-J Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws