Prachtige Ave Maria kerstconcerten in Nederlandse kerken

Geschreven door op 11 december 2015 om 13:26

Over twee weken is het Kerstmis. In aanloop naar de feestdagen brengt The New Romanian Chamber Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen de Ave Maria kerstconcerten naar een aantal kerken in Nederland.

Ave Maria tickets

De concerten vinden tussen 14 en 23 december 2015 plaats in kerken in heel Nederland. Tickets voor Ave Maria zijn nu te koop via de site van Plusticket.

Russische winters

De Ave Maria kerstconcerten staan in het teken van de Russische winters. Onder het genot van een glaasje echte Russische wodka kunt u genieten van muziekstukken van Russische componisten als Rachmaninov en Tsjaikovski. Daarnaast worden ook bijzondere arrangementen van bekende kerstklassiekers gespeeld.

Westerkerk Amsterdam

Het concert op zich is al speciaal, maar ook de locaties zijn bijzonder. Zo treedt The New Romanian Chamber Orchestra op in de de Westerkerk in Amsterdam, Martinikerk in Groningen en de Basiliek van Oudenbosch.

Ook worden kerken in Apeldoorn, Alkmaar, Nijmegen, Eibergen, Eindhoven, Leiden en Utrecht aangedaan. Een magische kerstervaring die u niet mag missen!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.