David Guetta brengt nieuwe zomerhit uit

Geschreven door op 26 april 2010 om 20:56
David Guetta - Fotocredits TNS Sifres - CC Flickr (CC BY 2.0)

David Guetta heeft de afgelopen tijd al fink gescoord met Kelly Rowland, Akon, Kid Cudi en Will.I.Am maar weet nu zeker dat hij dé zomerknaller in handen heeft.

Deze maand heeft hij een nieuwe videoclip opgenomen voor het nummer ‘Gettin’ Over You’ met niemand minder dan Black Eyed Peas ‘Fergie’ en LMFAO. De videoclip is een knipoog naar zijn eerste samenwerking met de Peas.

“Ik was zo onder de indruk toen ik met Will.I.Am ging samenwerken. We waren in de studio bezig en er kwamen steeds meer artiesten een kijkje nemen en zeiden: ‘Oh, deze muziek is anders’. En meisjes begonnen op de bank te dansen,” vertelt de trotse DJ.

“Dus de inspiratie voor deze video komt uit die opnamesessies met Fergie, LMFAO zanger Chris Willis en steeds meer mensen die erbij kwamen feesten,” zegt Guetta.

Over zijn acteertalent is hij minder te spreken. “Ik kan alleen maar mezelf zijn,” vertelt Guetta tegen MTV News. “Ik zie er écht stom uit maar Fergie is het tegenovergestelde. Zodra ze ‘actie’ roepen weet zij precies wat ze doet en hoe ze moet overkomen. Ze is gewoon perfect,” aldus David.

Wat vind jij ervan?

YouTube player

Bron: Tmf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
David Guetta Nieuws · Fergie Nieuws · Nieuws