Dj Adam Sky overlijdt bij poging tot helpen vriendin

Geschreven door op 6 mei 2019 om 14:04
Adam Sky, Candle - Fotocredits: L.C. Nøttaasen - Flickr (CC BY 2.0)

Adam Sky is overleden op zaterdag 4 mei 2019. De Australische dj kwam om het leven toen hij een vriendin probeerde te helpen die een val had gemaakt in een resort op Bali. 

Adam Sky overleden

De Australische dj Adam Sky is op zaterdag 4 mei 2019 overleden tijdens een poging om zijn vriendin te helpen. Zij was gevallen vanaf een terras in een resort op Bali. De 42-jarige artiest wilde zijn vriendin helpen en snelde zich naar haar toe, maar zag een glazen deur over het hoofd. Een geraakte slagader en de daaropvolgende bloeding werd de producer fataal. De vrouw is er, op een aantal botbreuken, goed vanaf gekomen.

Facebook

Op zondag 5 mei 2019 werd op Facebook bekendgemaakt dat de dj, die officieel Adam Neat heet, is overleden na een ongeluk in het resort. In het bericht wordt gevraagd om de privacy van familie te respecteren. Bekijk de Facebook-post hieronder:

Adam Neat

In zijn muzikale carrière werkte de Australiër samen met grote namen als David Guetta en Afrojack. Daarnaast stond Adam op de derde plek in de lijst van meest populaire dj’s in Azië. Beluister zijn bekendste nummer hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Ad.nl, Facebook, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels