Ed Sheeran krijgt gastrol in animatieserie The Simpsons

Geschreven door op 18 juli 2017 om 11:48
Ed Sheeran gastrol The Simpsons - Eigen creatie (foto Eva Rinaldi en YouTube)

Ed Sheeran heeft een gastrol in een aflevering van ‘The Simpsons’ bemachtigd! De aflevering met de popster zal in januari uitgezonden worden.

Ed Sheeran krijgt rol in The Simpsons

Goed nieuws voor fans van Ed Sheeran en de iconische animatieserie The Simpsons! De Britse popster zal binnenkort te zien zijn in een aflevering van de tekenfilmserie! Het Amerikaanse medium Entertainment Weekly meldt dat Ed een gastrol heeft gekregen in de aflevering ‘Haw-Haw Land’, die in januari 2018 uitgezonden zal worden.

In de aflevering, die gebaseerd is op de awardwinnende musicalfilm La-La Land, speelt Sheeran de rol van Brendan, een personage gebaseerd op Ryan Goslings karakter Sebastian uit de muzikale film.

Game Of Thrones

Onlangs was Ed ook al te zien in een andere hitserie: Game Of Thrones. Hier had de Britse zanger een gastrol als zingende soldaat bemachtigd. Het optreden van Sheeran kwam hem op veel online haat te staan, waarop hij besloot om zijn Twitter account te verwijderen.

Shows in Nederland

Of Ed nog verdere acteerambities heeft weten we niet, maar we weten wel dat hij in 2018 naar Nederland komt! Op 28 en 29 juni 2018 betreedt de zanger het podium van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam voor twee uitverkochte shows.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...