Slipknot komt met nieuwe single ‘Solway Firth’

Geschreven door op 22 juli 2019 om 15:52
Slipknot - Foto: Joshua M Hoover (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Slipknot is terug met een snoeiharde nieuwe single! De gemaskerde metalband onthulde op maandag 22 juli zijn nieuwe track ‘Solway Firth’.

Slipknot releaset nieuwe single

Slipknot heeft een nieuwe single uitgebracht! De band deelde zojuist de gloednieuwe track, genaamd ‘Solway Firth’. De nieuwe single is het tweede voorproefje van het aankomende album ‘We Are Not Your Kind’, nadat de groep eerder al het nummer ‘Unsainted’ uitbracht. Het snoeiharde ‘Solway Firth’ verscheen inclusief video op het YouTube kanaal van de band:

YouTube player

Show in Amsterdam

De release van de nieuwe single volgt slechts enkele dagen nadat de metalband aankondigde in 2020 naar Amsterdam te komen. Het is nog niet bekend in welke zaal en op welke datum de groep naar de hoofdstad komt, dit wordt op een later moment bekendgemaakt. Voordat de band in 2020 naar Europa reist, brengt het eerst nog een gloednieuw album uit. De nieuwe plaat, genaamd ‘We Are Not Your Kind’, verschijnt op vrijdag 9 augustus. Fans die het nieuwe album via deze link reserveren krijgen ‘early access’ tot de pre-sale van de aankomende tour.

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.