Vliegtuigmaatschappij klaagt Jay-Z aan

Geschreven door op 22 juni 2010 om 19:59
Jay-Z - Fotocredits: d2sf - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Jay-Z is voor de rechter gesleept door Air Platinum. De Amerikaanse privévliegtuigmaatschappij beweert nog geld te krijgen van de rapper. Hij zou voor maar 37 van zijn 55 gereisde uren betaald hebben.

Zelfs als Jay-Z de maatschappij betaalt voor deze vlieguren, is hij nog niet van ze af. Het bedrijf wil dat de rapper opdraait voor de kosten van de catering, belasting en andere toeslagen van zijn vluchten. Dit zou volgens entertainmentwebsite TMZ samen neerkomen op een kleine 140 duizend dollar.

Het is niet de eerste keer dat de rijke rapper in aanraking komt met justitie. Eerder werd zijn nachtclub aangeklaagd door een bezoeker, die een aanvaring met de bewaking had gehad. Jay-Z stapte in februari nog zelf naar de rechter. Hij kon toen niet meer onder een lening uitkomen die hij afsloot voor de bouw van een hotel. De rapper wilde onder de lening uit vanwege de instorting van de huizenmarkt.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jay-Z Nieuws · Nieuws