The Legend of Morricone naar Muziekgebouw Eindhoven

Geschreven door op 10 maart 2020 om 10:50
Blue Planet II Live in Concert, The Legend of Morricone, Metropole Orkest, Star Wars Live In Concert, Joker Live In Concert, avond van de filmmuziek, klassiek, orkest, viool - Credits: Pixabay (publiek domein)

The Legend of Morricone is aankomend najaar in Nederland te bewonderen! Het eerbetoon aan de legendarische componist komt in november naar Muziekgebouw Eindhoven.

The Legend of Morricone naar Muziekgebouw

De muziek van Ennio Morricone komt naar Eindhoven! Tijdens ‘The Legend of Morricone’ speelt het Ensemble Symphony Orchestra de legendarische muziek van de Italiaanse maestro, onder leiding van dirigent Giacomo Loprieno. Meesterwerken als ‘The Legend of 1900’, ‘Once Upon A Time In The West’ en ‘Mission’ komen gegarandeerd voorbij!

Het Ensemble Symphony Orchestra is een grote naam binnen de Italiaanse symfonische wereld. Zo werkte het orkest in het verleden al samen met onder meer Andrea Bocelli, Sting, Kylie Minogue, Nile Rogers en Robbie Williams. De muzikanten betreden het Brabantse podium op vrijdag 6 november 2020.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 13 maart in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Muziekgebouw Eindhoven.

 

Bron: Muziekgebouw Eindhoven

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.