Rockband Tool in 2019 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 17:40
Tool (cropped) - Credits: deep ghosh - Credits: Wiki Commons (CC BY 2.0)

Rock- en metalliefhebbers opgelet! Tool komt na lang wachten naar Nederland. In juni 2019 staat de band op de planken van de Ziggo Dome.

Tool naar Ziggo Dome

Tool komt in 2019 naar Nederland! De rock- en metalband legt de lat hoog en staat voor hun eerste Nederlandse optreden in 13 jaar meteen in de Ziggo Dome. Op dinsdag 18 juni staan de mannen op het podium van de Amsterdamse concertzaal. De show maakt deel uit van de Europese tour.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op donderdag 25 oktober om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tool

De Amerikanen Maynard James Keenan, Adam Jones, Danny Carey en Paul d’Amour richtten in 1990 de band Tool op. Justin Cancellor heeft de rol van bassist na het vertrek van ex-lid d’Amour overgenomen. Met vijf albums en hits zoals ‘Schism’ op hun naam, hebben de mannen een groot publiek weten te bereiken. In 2006 kwam het meest recente album ‘10,000 Days‘ uit.

Beluister hier de meest recente single ‘Jambi‘:

 

Bron: toolband.com, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.