Post-metalband Neurosis voor concert naar Patronaat Haarlem

Geschreven door op 16 maart 2016 om 14:57

De Amerikaanse post-metalband Neurosis komt voor een concert naar de Patronaat in Haarlem! De band komt in augustus naar de Haarlemse concertzaal.

Neurosis naar Haarlem

De invloedrijke sludge- en postmetalband Neurosis komt naar de Patronaat in Haarlem! De band geeft daar op woensdag 8 augustus om 20:30 uur ’s avonds een concert. Of er een openingsband aanwezig is, is momenteel nog niet bekend. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en kan je verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Dertigjarig jubileum

De Californische band heeft een reden voor hun bezoek aan Nederland: ze vieren dit jaar hun dertigjarig jubileum! Als je van plan was de band ooit nog live te gaan bewonderen is nu het perfecte moment!

Neurosis werd opgericht in 1985 en speelde van origine hardcore punk. Later werd de muziek meer beïnvloed door doom-metal, dark ambient en industrial muziek. Het meest recente album van de band stamt alweer uit 2012: Honor Found in Decay kwam dat jaar uit via Neurot Recordings.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.