Avril Lavigne verzeild geraakt in gevecht

Geschreven door op 7 november 2011 om 12:42
Avril Lavigne - Fotograaf Robin Wong - Wikimedia Commons (CC BY 2.5)

Afgelopen weekend zijn Avril Lavigne en haar vriend Brody Jenner betrokken geweest bij een gevecht. Volgens TMZ was het een echte catfight.

Avril Lavigne in een catfight

De zangeres ging op de vuist met een vrouw. De vriend van Avril Lavigne, Brody Jenner, probeerde de twee uit elkaar te halen. Dit ging alleen niet helemaal zo als gepland, toen hij ertussen sprong kreeg hij in de ontstane chaos een klap met een fles op zijn hoofd. Wie de klap aan Jenner uitdeelde is nog onduidelijk.

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ was het een echte ‘catfight’. De vechtpartij vond plaats in het Hollywood Roosevelt Hotel. De beveiligers van het hotel maakte uiteindelijk een einde aan het gevecht. Zij schakelde de politie in alleen was iedereen al gevlogen toen die aankwamen. Enkel een aangeslagen Jenner was nog ter plaatse, hij moest naar een ziekenhuis om zich te laten controleren.

De 28-jarige Brody Jenner heeft nu bijna twee jaar een relatie met Avril Lavigne. De acteur is onder meer bekend van realityshow The Hills. De twee zouden een kindje verwachten maar dat werd ontkend door het stel.

Wish You Were Here

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Avril Lavigne Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels